Zoeken

Onthullingen gearresteerde drugshandelaar in Tetouan

22 augustus 2022 - 19:00 - Marokko

©

Een drugsbaron die door speurders in Tetouan is gearresteerd in de buurt van een beroemd restaurant nabij de luchthaven, heeft opzienbarende informatie verstrekt.

Er is meer bekend over een drugsbaron die vorige week in Tetouan is gearresteerd. Volgens het lopende onderzoek, dat wordt uitgevoerd onder toezicht van het bevoegde parket, verdenken de speurders de man met de bijnaam "Farfara" en zijn medeplichtige ervan betrokken te zijn bij internationale drugsnetwerken, witwassen van geld, van het innen van rekeningen, poging tot moord en andere misdrijven, meldde het Arabischtalige dagblad Al Akhbar.

Lees ook: Marokkaanse politici op vakantie in Spanje op kosten van drugsbaronnen

De drugsbaron wordt ook verdacht van het verwonden van een persoon met een vuurwapen in een zaak uit 2021. Tijdens zijn verhoor noemde de verdachte namen van mensen die in het kader van het onderzoek ook voor de rechter zullen worden gedaagd.

Lees ook: Gendarme verdacht van stelen telefoon drugsbaron in Ksar El-Kebir

De verdachte werd gearresteerd nabij een bekend restaurant in de buurt van de luchthaven van Tetouan. In zijn woning werden 240 hulzen, verdovingsgeweren, zes mobiele telefoons, pepperspray, een auto met twee valse nummerplaten en een hoeveelheid drugs in beslag genomen. Er waren verscheidene nationale aanhoudingsbevelen uitgevaardigd tegen de hoofdverdachte "wegens drugshandel, valsheid in geschrifte, verkrachting, mishandeling, bezit van snij- en steekwapens, en diefstal".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team