Zoeken

Marine El Himer terug in koppel met Azeddine Ounahi?

20 juni 2023 - 23:00 - Cultuur

©

Zijn Marine El Himer en Azeddine Ounahi weer samen? Volgens de gespecialiseerde media zou de reality-tv-ster samen met de speler van Olympique Marseille gespot zijn in een restaurant in Marrakech.

Pure Break, die de informatie publiceert, citeert ook een bericht van de bekende Franse influencer Aniss Zitouni, beter bekend als Aqababe, over het liefdesleven van de Frans-Marokkaanse Marine El Himer.

Lees ook: Marine El Himer in koppel met Azzedine Ounahi

Hieruit blijkt dat, voordat ze een relatie had met Ounahi, Marine El Himer tevergeefs had geprobeerd om bevriend te worden met Ahmed Réda Tagnaouti, de doelman van Wydad Casablanca, en Nayef Aguerd, de speler van West Ham. Ze zou ook kort een relatie hebben gehad met Achraf Bencharki. "Ze wil absoluut een relatie met een Marokkaanse voetballer," aldus de influencer.

Lees ook: Marine El Himer bekeert zich tot de Islam

Azeddine Ounahi was enkele dagen geleden in Marokko waar het Marokkaans elftal trainde. De Atlas Leeuwen speelden in de afgelopen dagen een oefenduel tegen Kaapverdië en een kwalificatiewedstrijd tegen Zuid-Afrika voor de Afrika Cup 2024. Ounahi nam niet deel aan deze wedstrijden vanwege een blessure opgelopen tijdens de wedstrijd Marokko-Brazilië.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team