Zoeken

Franse influencer krijgt Marokkaanse nationaliteit

7 oktober 2022 - 12:00 - Cultuur

©

De jonge Franse reality tv-ster Marine El Himer heeft onlangs de Marokkaanse nationaliteit verkregen. Ze deelde het nieuws met haar fans op Instagram door een foto van zichzelf te plaatsen met het beroemde bonnetje.

"Na een lang jaar van uitstel, van moeilijke en langdurige officiële procedures, kan ik eindelijk dit kleine document vasthouden. Het betekent zoveel voor mij: de ontvangst van mijn Marokkaanse nationale identiteitskaart. Ik kondig jullie met grote vreugde, trots en emotie aan dat ik EINDELIJK kan zeggen dat ik een Marokkaanse burger ben", schreef ze op 30 september in een bericht op Instagram, samen met een foto van haarzelf genomen in Casablanca.

Lees ook: Frans Marokkaanse influencer blundert met foute foto van Elizabeth II

Toen Marine El Himer enkele weken geleden werd gevraagd naar haar "religieuze keuze", zei ze dat ze te gelegener tijd op de kwestie zou ingaan. Een paar uur later in Casablanca deelde de knappe brunette een foto van zichzelf, gesluierd voor een moskee, met het onderschrift "Jumuaa mubaraka" om haar abonnees een gezegende vrijdag te wensen. Het bericht is goed onthaald door haar fans.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team