Zoeken

Walid Regragui maakt zich zorgen over Azeddine Ounahi

30 mei 2024 - 08:00 - Sport

©

Walid Regragui heeft zijn zorgen geuit over de vorm van Azeddine Ounahi. De middenvelder van Olympique Marseille is een belangrijke speler voor de Atlas Leeuwen, maar kampt momenteel met blessures en heeft moeite om zijn beste niveau te halen.

Azeddine Ounahi is een sleutelspeler voor Marokko in de kwalificatiewedstrijden voor het WK van 2026, dat in de Verenigde Staten, Canada en Mexico wordt gehouden. In juni speelt Marokko tegen Zambia en Congo en Regragui wil dat Ounahi fit en in vorm is voor deze belangrijke wedstrijden.

Lees ook: Azzedine Ounahi krijgt bod die hij niet kan weigeren

De bondscoach heeft Azeddine Ounahi opgeroepen om mee te trainen met de nationale ploeg in het Mohammed VI voetbalcomplex. De Marokkaanse international volgt een strikt trainingsprogramma om zijn conditie en ritme te verbeteren.

Lees ook: Onthullingen over vormdip Azzedine Ounahi

Azeddine Ounahi heeft moeite om zich te bewijzen bij Olympique Marseille sinds zijn transfer in de winterstop voor 8 miljoen euro. De Marokkaanse international kampt met voetblessures waarvoor hij om de drie maanden injecties moet krijgen, meldt L’Équipe. Dit heeft zijn prestaties op het veld sterk beïnvloed.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team