Zoeken

FC Barcelona: de mislukte transfer van Azzedine Ounahi

4 september 2023 - 12:00 - Sport

©

FC Barcelona zou hebben geprobeerd Azzedine Ounahi, de Marokkaanse middenvelder van Olympique Marseille, te contracteren op enkele uren van het einde van de zomerse transfermarkt.

Op vrijdag heeft het management van Barça de mogelijkheid onderzocht om Azzedine Ounahi aan te trekken, volgens Footmercato. De Marokkaanse international had de interesse gewekt van de Catalaanse club na zijn deelname aan het WK in Qatar met Marokko. Om financiële redenen kon Barça zich de in Casablanca geboren speler tijdens de vorige transferperiode niet veroorloven, waardoor Ounahi uiteindelijk bij Olympique Marseille tekende.

Lees ook: Azzedine Ounahi niet langer welkom bij Olympique Marseille

Met het vertrek van Franck Kessié en Pablo Torre, evenals de transfer van Nico González naar Porto, heeft Barça voor het seizoen 2023/24 minder opties op het middenveld. De Spaanse topclub probeerde daarom op de laatste dag van de zomermercato Ounahi binnen te halen maar er bleek niet genoeg tijd te zijn om een uitleenovereenkomst met Marseille te onderhandelen.

Lees ook: Azzedine Ounahi naar Saoedi-Arabië?

Ounahi’s contract met Olympique Marseille loopt tot juni 2027. De middenvelder maakte een goede start bij de Franse club, met een doelpunt in zijn eerste drie optredens. Eind maart raakte hij echter geblesseerd aan zijn rechtervoet tijdens een oefenduel, waardoor hij de rest van het seizoen niet kon spelen. Sinds zijn aankomst in Marseille in januari heeft hij slechts 154 minuten gespeeld.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team