Zoeken

Reality-ster Achraf Beno over geruchten: "Ik ben geen homo, ik ben niet biseksueel"

15 juli 2023 - 11:30 - Cultuur

©

Achraf Beno, bekend van zijn deelname aan het Spaanse reality-programma ’Supervivientes’, reageerde in een interview op de geruchten over zijn seksualiteit. "Ik heb geen relaties gehad met mannen, ik ben geen homo, ik ben niet biseksueel," stelde de aanstaande echtgenoot van Isa Pantoja duidelijk.

Tijdens Achraf Beno’s deelname aan ’Supervivientes’ deden er geruchten de ronde over zijn seksualiteit. Zijn vriend, Roberto Cruz suggereerde in de media dat er compromitterende foto’s bestonden waarop Achraf een andere man kuste. De redactie van Telecinco zou deze foto’s in handen hebben.

Lees ook: Survivors 2023: Achraf Beno is favoriet en kan 200.000 euro winnen

Achraf verscheen samen met zijn verloofde, Isa Pantoja, in het televisieprogramma Deluxe om deze geruchten te ontkennen. Hij reageerde op vragen over zijn vermeende relatie met Miguel Vilas. "Elke keer als ik deelneem aan een show, komt dit onderwerp op. Ik weet niet waarom het nieuwswaardig zou moeten zijn of ik homo ben of niet," zei Achraf.

Lees ook: Isa Pantoja en Achraf Beno bereiden hun huwelijk voor

Isa Pantoja reageerde tijdens het programma ook op de geruchten over het bestaan van foto’s van haar toekomstige man die kust met een andere man. "Dat is heftig, het stoort me omdat, als ze me koppelen aan Rober, een man, terwijl ik een vrouw ben, het me ook zou storen als het niet waar is. Als het een leugen is, is het een leugen." Achraf bevestigde daarop dat hij nooit relaties met mannen heeft gehad en niet biseksueel is.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team