Zoeken

Manchester United niet unaniem over komst Hakim Ziyech

7 augustus 2022 - 10:00 - Sport

©

Manchester United-manager Erik ten Hag wil graag een reünie met de Marokkaanse international Hakim Ziyech, maar binnen de club zou er veel verdeeldheid zijn over een eventuele komst van Ziyech.

De Franse journalist Nabil Djellit schrijft dat Ziyech een "prioriteit" is voor ten Hag om de aanvallende gelederen van de club te versterken, maar de leden van het aanwervingsteam van United zijn niet unaniem over het profiel van de Marokkaanse international, meldt Get French Football News. Een mogelijke deal staat dan ook niet op de agenda.

Lees ook: Chelsea wil vraagprijs Hakim Ziyech verlagen

Manchester United-coach Erik ten Hag kent de Chelsea-ster goed, Ziyech speelde namelijk tussen 2017 en 2020 onder ten Hag bij Ajax. Ze bereikten samen de Eredivisie en de halve finales van de Champions League van 2019. In de zomer van 2020 sloot de sterspeler zich voor 35 miljoen euro aan bij de selectie van Chelsea.

Lees ook: Hakim Ziyech binnenkort terug in nationale ploeg 

Ziyech heeft bij Chelsea nog een contract tot medio 2025, maar hij slaagde er de afgelopen twee seizoenen niet in om indruk te maken op Stamford Bridge. De Marokkaanse vleugelverdediger speelde vorig seizoen slechts 14 van de 38 Premier League-wedstrijden. Hij scoorde 14 doelpunten in 83 wedstrijden en won de Champions League, de Club World Cup en de Super Cup.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team