Zoeken

Ziyech zoekt nieuwe club na trage onderhandelingen met AC Milan

13 augustus 2022 - 09:00 - Sport

©

De onderhandelingen tussen Chelsea en AC Milan blijven maar aanslepen, terwijl Hakim Ziyech vastbesloten is Londen deze zomer te verlaten. De Marokkaanse international heeft zijn zaakwaarnemer daarom gevraagd een alternatief te vinden. Hij staat ook nog steeds in het vizier van Newcastle en Leeds United.

De 29-jarige sterspeler heeft duidelijk gemaakt dat hij deze zomer wil vertrekken bij The Blues. Zodra de aankondiging was gedaan, toonden verschillende clubs belangstelling voor hem, omdat de middenvelder altijd indruk maakt met zijn aanvallende vaardigheden.

Lees ook: Manchester United niet unaniem over komst Hakim Ziyech

De meest serieuze mogelijkheid is een transfer naar AC Milan, maar de onderhandelingen hebben drie weken voor het einde van de transferperiode nog altijd niets opgeleverd. Dat leidt tot veel frustratie bij Ziyech, die zijn zaakwaarnemer nu de opdracht zou hebben gegeven te kijken naar andere opties, meldt de Evening Standard.

Lees ook: Chelsea wil vraagprijs Hakim Ziyech verlagen

Ziyech heeft de hele tijd gehoopt op een overstap naar de Scudetto-houder, maar de Rossoneri zijn te traag in het nemen van een definitieve beslissing. Twee Premier League clubs hebben eveneens interesse in de Marokkaan. Met name Newcastle en Leeds United, schrijft de Daily Mail. Beide clubs overwegen de middenvelder op te nemen in hun spelplan voor het nieuwe seizoen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team