Zoeken

Ajax wil Ziyech op huurbasis binnenhalen

21 augustus 2022 - 19:00 - Sport

©

De Braziliaanse international Antony Matheus dos Santos, staat in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United, mocht hij vertrekken bij Ajax, dan zet de Amsterdamse clubleiding prioritair in op de terugkeer van Hakim Ziyech.

Naar verluidt zou Ajax sterspeler Hakim Ziyech op huurbasis binnen willen halen, met een optie tot koop. De Marokkaanse international was eerder al zeer succesvol in Amsterdam en maakte in het seizoen 2018-2019 deel uit van het Ajax-team dat de halve finale van de Champions League wist te bereiken. In datzelfde seizoen werd hij eveneens kampioen van Nederland, schrijft de Limburger.

Lees ook: Adil Ramzi wil met Atlas Leeuwen en Ziyech aan de slag gaan

Ziyech vertrok in 2020 voor 40 miljoen euro van Ajax naar Chelsea, waar zijn contract nog tot medio 2025 doorloopt. De aanvallende middenvelder gaat hoogstwaarschijnlijk dit jaar met Marokko naar het WK, nu bondscoach Vahid Halilhodzic is ontslagen.

Lees ook: Comeback Hakim Ziyech verwacht na vertrek bondscoach

Ajax wees eerder deze week al een bod van 80 miljoen euro af voor Antony, maar de Engelse club blijft aandringen. De Amsterdamse club wil naar verluidt 100 miljoen euro ontvangen voor zijn transfer. Vrijdag verscheen de speler niet op de training van Ajax.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team