Zoeken

Hakim Ziyech binnenkort terug in nationale ploeg 

30 juli 2022 - 21:00 - Sport

©

Marokkaanse international Hakim Ziyech sprak op sociale media over zijn waarschijnlijke terugkeer in de nationale ploeg. Hij zou kunnen deelnemen aan de volgende Wereldbeker, die van 21 november tot 18 december in Qatar gehouden wordt.

Fans van de Marokkaanse nationale ploeg hopen nog steeds op de terugkeer van Hakim Ziyech in de nationale ploeg. Op Tik-Tok werd de Marokkaanse international een vraag in die zin gesteld. De ex-ster van Ajax Amsterdam antwoordde: "We zullen zien". Dit zal de hoop van de fans alleen maar doen toenemen. Volgens de media hangt Ziyech’s terugkeer in het team af van het vertrek van bondscoach Vahid Halilhodzic. Er wordt niet uitgesloten dat hij in de komende weken wordt vervangen door Walid Regragui. Deze werd na de Troon Cup finale tegen RS Berkane vervangen als coach.

Lees ook: Onderhandelingen AC Milan en Chelsea over Ziyech verlopen moeilijk

Ziyech en Halilhodzic zijn in conflict sinds de bondscoach, als rechtvaardiging voor het niet oproepen van de aanvallende middenvelder, verklaarde dat hij tijdens de trainingen niet serieus en toegewijd genoeg was. Vanaf dat moment bekoelde de relatie tussen de twee mannen. De bondscoach wilde Ziyech niet langer in zijn team en de Marokkaanse international wilde de Marokkaanse vlag niet langer verdedigen onder Vahid Halilhodzic.

Lees ook: Naam waarschijnlijke opvolger Vahid Halilhodzic bekend

Van zijn kant hoopt de voorzitter van de Marokkaanse Voetbalbond (FRMF), Fouzi Lekjaa, op een verzoening. Het is te hopen dat de twee partijen weer tot betere verstandhoudingen zullen komen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team