Zoeken

Hakim Ziyech: lijst gegadigden breidt zich uit

26 augustus 2022 - 11:40 - Sport

©

Ook Tottenham Hotspur is geïnteresseerd in de Marokkaanse international Hakim Ziyech en wil deze week nog een poging doen de spelverdeler in Engeland te houden. De Atlas Leeuw wil Chelsea deze zomer verlaten.

Naast AC Milan en Manchester United is nu ook Tottenham geïnteresseerd in Hakim Ziyech. Volgens het AD melden meerdere Engelse bronnen dat de Engelse club nu de pijlen op Ziyech richt. Tottenham zal naar verwachting deze week gesprekken voeren met Chelsea over een mogelijke transfer.

Lees ook: Broer Hakim Ziyech zinspeelt op volgende bestemming

Ziyech staat niet in de basis bij Chelsea en intern zou er al goedkeuring zijn gegeven voor zijn vertrek. Ziyech zelf wil met name meer speeltijd. Bondscoach Vahid Halilhodzic, waarmee de speler een conflict had, werd eerder deze maand ontslagen. Met zijn vertrek ligt de kans op een WK met Marokko weer volledig open voor de vleugelspeler.

Lees ook: Ajax wil Ziyech op huurbasis binnenhalen

De Italiaanse coach Antonio Conte heeft interesse in de voormalige Ajax Amsterdam-ster, omdat hij op zoek is naar een ervaren spits. Hij had eerder AS Roma’s Nicolo Zaniolo in het vizier, maar coach Jose Mourinho overtuigde Zaniolo om in Italië te blijven.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team