Zoeken

Erik ten Hag geheimzinnig over gesprek met Ziyech

29 mei 2023 - 18:45 - Sport

©

Manchester United-coach Erik ten Hag weigerde commentaar te geven op zijn gesprek met Hakim Ziyech na de overweldigende 4-1 overwinning van de Red Devils op Chelsea in het Old Trafford-stadion. Deze overwinning verzekerde de plaats van Manchester United in de Champions League voor het komende seizoen.

Ten Hag, die een nauwe band heeft met Ziyech sinds hun tijd bij Ajax, bleef mysterieus over de inhoud van hun gesprek en verklaarde eenvoudigweg: "Dat is tussen Hakim en mij. We hebben samen veel mooie dingen meegemaakt." Deze verklaring, samen met het uitwisselen van shirts tussen Ziyech en Manchester United-verdediger Tyrel Malacia, zorgt voor veel vragen bij de supporters van Chelsea, die erg teleurgesteld zijn over de prestaties van hun team.

Lees ook: Vertrek Hakim Ziyech "100% zeker", Atlas Leeuw bij PSG aangekondigd

Ziyech, die onder Ten Hag bij Ajax uitblonk, is er niet in geslaagd om dezelfde prestaties te leveren sinds zijn transfer naar Chelsea in 2020. Hoewel er in de wintertransferperiode geruchten waren over een mogelijke overstap naar PSG, is de situatie onveranderd gebleven. De Marokkaanse international behoort tot de spelers die Chelsea deze zomer zullen verlaten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team