Zoeken

Lil Kleine tekent bij managementbureau van Ali B

26 maart 2023 - 21:30 - Cultuur

©

Rapper Lil Kleine zat jarenlang bij NAMAM, het managementbureau van Nathan Moszkowicz, maar hij heeft nu besloten om over te stappen naar het managementbureau van Breghje Kommers, de vrouw van Ali B.

Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet, heeft de deur achter zich dicht getrokken bij NAMAM, een bureau opgericht door Nathan Moszkowicz. Zijn vader Bram zei in Shownieuws dat de samenwerking ’in goed overleg’ ten einde is gekomen. "Er is geen ruzie en beide partijen wensen elkaar het beste voor de toekomst." De overstap van de 28-jarige artiest wordt bevestigd door SPEC-oprichter Breghje Kommers, schrijft het AD.

Lees ook: Nederlandse justitie vervolgt Ali B voor aanranding Ellen ten Damme

Lil Kleine en Ali B zijn bekenden van elkaar, ze waren beide coach in het programma The Voice of Holland, en ze worden momenteel ook alle twee vervolgd in verschillende rechtszaken.

Lees ook: Ali B werkt aan comeback na schandaal The Voice

Ali B wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie voor aanranding en verkrachting en tegen Lil Kleine lopen er ook diverse onderzoeken van het OM. Zijn ex, Jaimie Vaes, heeft aangifte tegen hem gedaan. De rapper wordt verdacht van mishandeling.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team