Zoeken

Zo ziet de vrouw van Ali B eruit

7 mei 2021 - 17:40 - Cultuur

©

Rapper Ali B stapte in 2006 in het huwelijksbootje met zijn grote liefde Breghje, maar gaat zeer beschermend om met zijn privé-leven. Het jurylid van The voice of Holland heeft drie kinderen met zijn vrouw die ten alle tijden uit de schijnwerpers blijft.

Breghje Kommers is de naam van de vrouw van Ali Bouali, de officiële naam van Ali B. Ze is moeder van drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Van zijn vrouw en zijn kinderen laat de zanger weinig zien op sociale media. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt, schrijft grazia.nl.

Bregje is ook onderneemster, ze is onder meer eigenaar van het evenementenbureau SPEC. Dit bureau begon in 2000 met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementbureau van Nederlands succesvolste rappers. Ze speelt een sleutelrol in de carrières van veel hiphoppers zoals ook Ali B zelf. Het bedrijf vertegenwoordigt ook komiek Najib Amhali en artiesten en vloggers als Famke Louise en Monica Geuze.

Kommers heeft zelf geen Instagram. Om een goede foto van haar te zien te krijgen moest het net dus flink afgestruind worden. De vrouw van Ali B staat rechts op de foto.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team