Zoeken

Ali B werkt aan comeback na schandaal The Voice

8 september 2022 - 12:00 - Cultuur

©

Het ziet ernaar uit dat de 40-jarige Ali B aan zijn comeback werkt. Dat is namelijk te zien in de Instagram Stories van collega Brownie Dutch. De rapper had zijn werkzaamheden neergelegd in afwachting van meer duidelijkheid vanuit het Openbaar Ministerie, met betrekking tot de beruchte Boos-aflevering rondom ’The Voice of Holland’, waarin verschillende vrouwen hem beschuldigen van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

In januari bracht Boos naar buiten dat diverse medewerkers van het programma ’The Voice of Holland’, beschuldigd worden van grensoverschrijdend seksueel gedrag. Tegen Ali B zijn er twee aangiftes gedaan, waarvan één van verkrachting. Ali B legde sindsdien "zijn werkzaamheden neer en verdween uit de spotlights", schrijft het AD. De rapper plaatste meteen na afloop van de uitzending van Boos een statement op Instagram, maar heeft sindsdien niet meer gecommuniceerd.

Lees ook: Ali B wordt verhoord in strafonderzoek rond The Voice of Holland

Inmiddels is Ali B opnieuw de studio ingedoken. ’Guess, who’s back?’ vraagt Brownie Dutch aan zijn volgers op Instagram. Hij loopt daarna de studio binnen waar Ali B, voor het eerst sinds het The Voice of Holland schandaal, te zien is terwijl hij staat te rappen.

Lees ook: Ali B maakt comeback met foto’s vanuit Dubai

Aan RTL Boulevard laat zijn manager en vrouw Breghje Kommers desgevraagd weten dat "Ali nooit gestopt is met muziek maken. Er is niets concreets qua release. Maar muziek maken is onderdeel van zijn DNA. De post van Brownie was spontaan, Ali was er niet van op de hoogte".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team