Zoeken

Israël wil investeringen in Marokko bevorderen

3 september 2022 - 18:20 - Economie

©

Israël wil investeringen in Marokko bevorderen. Daartoe zal op 5 september op de beurs van Tel Aviv een Marokkaans-Israëlische conferentie worden gehouden.

Het doel is de zakelijke mogelijkheden in Marokko te belichten en de belangrijkste groeisectoren te verkennen en te identificeren. Deze omvatten landbouw, duurzame ontwikkeling, hernieuwbare energie, water, technologie, infrastructuurprojecten, investeringen en de gezondheidssector.

Lees ook: Israëlische bedrijven en toeristen massaal naar Marokko

De Marokkaans-Israëlische conferentie wordt georganiseerd door het internationale advocatenkantoor Firon-UGGC. Twee Israëlische bedrijfsverenigingen, het Israel Export Institute en de Israëlische afdeling van het adviesbureau PricewaterhouseCoopers (PwC) nemen deel aan de conferentie. Ook Bank of Africa en Casablanca Finance City zullen vertegenwoordigd zijn.

Lees ook: Marokko uitgelezen bestemming voor Japanse investeerders

Ondernemers en investeerders die zich in Marokko willen vestigen, worden uitgenodigd om de conferentie bij te wonen. Onder de sprekers bevinden zich Marokkaanse ondernemers en financiële directeuren, alsook Israëlische investeerders. De Marokkaans-Israëlische samenwerking staat op de agenda, aangezien Marokko wordt beschouwd als Israëls toegangspoort tot Afrika. Ook de economische complementariteit tussen beide landen komt aan de orde en tenslotte de vraag welke investeringen en partnerschappen kunnen worden overwogen en hoe deze kunnen worden uitgevoerd. De belangrijkste onderwerpen van de conferentie zijn hernieuwbare energiebronnen, landbouw, technologie, duurzame ontwikkeling, gezondheid en infrastructuurprojecten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team