Zoeken

Kylian Mbappé op scène Lachfestival Marrakech (video)

21 juni 2022 - 18:40 - Cultuur

©

De Franse PSG-sterspeler Kylian Mbappé was in Marokko voor een korte vakantie. Hij maakte van deze gelegenheid ook gebruik om op het podium van het lachfestival ’Marrakech du rire’ te gaan staan.

Topvoetballer Kylian Mbappé was afgelopen zaterdag één van de speciale gasten van Jamel Debbouze op het podium van het ’Marrakech du rire’ festival, dat dit jaar zijn 10e verjaardag viert. De verrassing werd enorm op prijs gesteld door de Marokkaanse fans van de speler. Ze gaven hem een zeer lange ovatie.

Lees ook: Mbappé en Hakimi bezoeken weeskinderen in Marrakech

Kylian Mbappé is een topscorer en speler van het Ligue 1. Hij is één van de beste spelers van zijn generatie. Na een druk seizoen en een gemiste transfer naar Real Madrid, trok hij samen met zijn vriend en Paris Saint-Germain-collega Achraf Hakimi naar de Marokkaanse stad Marrakech om even op adem te komen.

Lees ook: Kylian Mbappé op vakantie in Marrakech

De voetballer was er echter niet enkel om van de zon te genieten. Kylian Mbappé bracht met Achraf Hakimi ook een bezoek aan een weeshuis. Op sociale media plaatsten ze foto’s met weeskinderen, tijdens een uitstapje naar Terres d’Amanar, een natuurreservaat in de buurt van Marrakech.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team