Zoeken

Hicham (2) al 14 dagen vermist in Taza

2 november 2022 - 16:00 - Marokko

©

Hicham, een tweejarig jongetje uit de provincie Taza, wordt vermist sinds een familiefeest twee weken geleden. Lokale autoriteiten hebben honden en drones ingezet in de hoop hem te vinden.

De 2-jarige Hicham is nog steeds vermist. Hij verdween op maandag 17 oktober onder mysterieuze omstandigheden. Er wordt nog steeds naar hem gezocht in de buurt van het familiehuis in Ghiata Al Gharbia, een kleine plattelandsgemeente in de provincie Taza, in het noordoosten van Marokko, melden verschillende Arabischtalige media.

Lees ook: Marokkaanse politie en Facebook lanceren "Amber Alert-systeem"

Volgens de online krant Al3omk, die een bron uit de prefectuur citeert, zijn de prefectuur en de koninklijke gendarmerie onmiddellijk na de ontvangst van de klacht van de familie begonnen met een zoekactie. Honden die zijn getraind om naar vermiste personen te zoeken en drones werden ingezet in de hoop het kind te vinden.

Lees ook: 15 jaar cel voor ontvoerder Fatima-Zahra (5)

De moeder van de peuter, Faouzia El Mrabet, vertelde dat Hicham verdween tijdens een feest dat door een familielid was georganiseerd in douar Ighlen, in de gemeente Bouchfaa. De jongen verdween ongeveer 20 minuten na zijn aankomst op het feestje. Hij had het ouderlijk huis verlaten in de armen van zijn vader.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team