Zoeken

Vermiste leraar na 48 uur levend teruggevonden in Marokko (video)

29 december 2022 - 16:00 - Marokko

©

Een jonge leraar uit Tounfite die sinds zondagavond vermist was, is levend teruggevonden. Ondanks enkele gebroken botten is zijn toestand stabiel.

Op zondagochtend was de man, die filosofie doceert aan de middelbare school Abdelmoumen in Tounfite, met anderen vertrokken voor een excursie naar het Mâaskar-massief, waar zware sneeuwval heerste. Hij verloor zijn metgezellen uit het zich. Bij hun terugkeer gaven zij hem als vermist op, meldt televisiezender 2M, verwijzend naar lokale bronnen.

Lees ook: Lerares komt om na overstromingen in Tetouan

De man werd na een zoektocht door vrijwilligers en hulpdiensten maandagavond gevonden aan de voet van de Mâaskar-berg, melden dezelfde bronnen. De leerkracht liep enkele botbreuken op maar doet het naar omstandigheden goed. Hij zou tijdens de excursie zijn gevallen en zou toen vermoedelijk het bewustzijn hebben verloren.

Lees ook: Hicham (2) al 14 dagen vermist in Taza

Met de hulp van de plaatselijke autoriteiten werd de leraar eerst naar het ziekenhuis van Tounfite gebracht en daarna voor verdere behandeling overgebracht naar het regionale ziekenhuis van Midelt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team