Zoeken

In Tanger vermist meisje bij Instagram-vriendje teruggevonden

22 oktober 2022 - 12:00 - Marokko

©

Een 14-jarige meisje uit Tanger dat een aantal dagen geleden door haar ouders als vermist was opgegeven, is teruggevonden. Ze bevond zich in het huis van een 21-jarige jongeman die ze via sociale media had leren kennen en op wie ze smoorverliefd was geworden.

De Nationale veiligheidsdienst (DGSN) maakte eind vorige week bekend dat een 14-jarig meisje door haar ouders werd gezocht. Hun dochter was naar school gegaan en niet meer naar huis gekomen. Naast het opsporingsbericht plaatste de vader van het meisje ook videoberichten op sociale media met informatie over de verdwijning van zijn dochter, in de hoop dat dit zou helpen haar te vinden.

Lees ook: Wissem 3 jaar na verdwijning teruggevonden

Maar wat er uitzag als een verdwijning bleek dat uiteindelijk niet te zijn. Volgens Al Akhbar ontmoette het meisje op Instagram een jongeman die werkzaam is in de bouw. Hun virtuele relatie ontwikkelde zich na verloop van tijd tot de wens om te trouwen. Ze besloten de ouders van de jongen te ontmoeten en namen aan het einde van een schooldag samen de bus naar Sidi Slimane waar hij woonde.

Eenmaal daar stelde de jongeman het meisje voor aan zijn moeder als weeskind. De tiener verzekerde de moeder vervolgens dat ze verliefd was op haar zoon en dat ze met hem wilde trouwen, maar het verhaal overtuigde de moeder van de jongeman niet. Ze besloot de twee voor de nacht te scheiden. De volgende ochtend smeekte het meisje haar gastheren wenend om haar terug te brengen naar haar familie.

Lees ook: Vermiste vrouw en zoon in Agadir teruggevonden

De gendarmerie werd gewaarschuwd en begaf zich ter plekke om het meisje terug te halen en de jongeman te arresteren. Een onderzoek is ingesteld naar de omstandigheden van de zaak.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team