Zoeken

Zoveel eist Hiba Abouk van Achraf Hakimi

27 april 2023 - 20:00 - Sport

©

Hiba Abouk eist 10 miljoen euro van Achraf Hakimi als gevolg van hun scheiding. De Spaanse actrice wil een klacht indienen wegens fraude en slecht beheer van het gemeenschappelijk vermogen tegen de Marokkaanse speler, die zijn eigendommen op naam van zijn moeder heeft gezet.

Terwijl Hiba Abouk 10 miljoen euro eist van Achraf Hakimi, heeft de Marokkaanse international haar een bedrag van 2 miljoen euro voorgesteld, meldt Informalia. De 36-jarige Spaanse actrice zou dit voorstel niet hebben geaccepteerd en overweegt naar verluidt gerechtelijke stappen te ondernemen om de Marokkaanse verdediger van Paris Saint-Germain te laten veroordelen voor fraude en slecht beheer van het gemeenschappelijk vermogen.

Lees ook: Hiba Abouk wil Achraf Hakimi vervolgen wegens fraude

Achraf Hakimi werd eind februari beschuldigd van verkrachting. Enkele dagen na de bekendmaking van deze zaak kondigde Hiba Abouk aan dat ze een echtscheidingsprocedure in gang had gezet. In de rechtbank kwam ze erachter dat de Atlas Leeuw, een van de best betaalde spelers in de Franse Ligue 1, geen eigendommen of geld heeft om te delen, aangezien al zijn bezittingen op naam staan van zijn moeder.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team