Zoeken

Hiba Abouk over nieuwe relatie met Achraf Hakimi

18 december 2023 - 16:00 - Cultuur

©

Hiba Abouk, Spaanse actrice van Tunesische afkomst, spreekt openhartig over haar nieuwe leven na de breuk met de Marokkaanse international Achraf Hakimi.

Na een periode van afwezigheid in de entertainmentwereld, waarin ze zich toelegde op de opvoeding van haar kinderen, deelt Hiba Abouk nu haar persoonlijke ervaringen en uitdagingen. Onder deze uitdagingen valt ook haar scheiding van Achraf Hakimi.

Lees ook: Hiba Abouk, ex-vrouw van Achraf Hakimi: "Gezin komt eerst" (foto’s)

Deze moeilijke periode in haar leven, waarin ze enigszins uit de spotlights verdween, kwam samen met ernstige beschuldigingen aan het adres van de Atlas Leeuw. Hakimi werd in februari door het Franse Openbaar Ministerie aangeklaagd voor verkrachting, wat de aanleiding was voor het einde van zijn huwelijk met de actrice. Na vijf jaar samen en twee kinderen, besloot de actrice de relatie te beëindigen en kondigde dit besluit aan op sociale media. "Mijn man en ik hadden besloten onze relatie te beëindigen voor de recente gebeurtenissen waarbij ik ongewild betrokken raakte", schreef ze op sociale media.

Lees ook: Hiba Abouk schittert zonder Achraf Hakimi op filmfestival Cannes

Een jaar na hun scheiding spreekt Hiba Abouk over haar huidige relatie met Achraf Hakimi, die ze beschrijft als beleefd en respectvol. "Met Achraf is er beleefdheid en respect," zegt ze. Ze voegt eraan toe dat ze de liefde nog niet volledig heeft afgezworen en openstaat voor een nieuwe relatie als de gelegenheid zich voordoet. "Je wilt altijd iemand ontmoeten. Nu ben je veeleisender, je leert en het zijn levenslessen", zegt Abouk, die bekend werd door haar rol als Fátima in de serie "El Principe".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team