Zoeken

Achraf Hakimi: in naam van de moeder

16 april 2023 - 18:00 - Sport

©

Saida, de moeder van Achraf Hakimi, is ongewild betrokken geraakt bij de echtscheidingsprocedure van haar zoon en Hiba Abouk. De Marokkaanse international heeft al zijn bezittingen op naam van zijn moeder gezet, wat een onaangename verrassing was voor de Spaanse actrice van Tunesische afkomst, die de helft van de bezittingen en het fortuin van de PSG-verdediger opeist.

Volgens de Franse pers zou Hiba Abouk de helft van het fortuin van Hakimi hebben geëist, die meer dan 800.000 euro per maand verdient bij Paris Saint-Germain, of ongeveer 10 miljoen euro per jaar. Maar Hiba Abouk ontdekte dat haar ex-man geen eigendommen of geld op zijn eigen naam heeft. Alles staat op naam van Saida, zijn moeder.

Lees ook: Scheiding Achraf Hakimi en Hiba Abouk: fortuin verdwenen

Achraf is altijd erg hecht geweest met zijn familie, vooral met zijn moeder. Na de overwinning van Marokko op België tijdens het Wereldkampioenschap in Qatar, aarzelde de speler niet om de tribunes op te lopen en zijn moeder op het voorhoofd te kussen.

"Mijn moeder was een schoonmaakster. Mijn vader was een straatverkoper. Voetballen was een droom voor mij en een opoffering voor hen. Mijn broers hebben veel opgeofferd. We waren erg arm. Nu vecht ik voor hen", zei Hakimi op de dag van de ondertekening van zijn contract bij PSG.

Lees ook: Hiba Abouk verbreekt stilte en bevestigt scheiding van Achraf Hakimi

De 10 miljoen euro die de 26-jarige Marokkaan bij PSG verdient worden dus systematisch op de rekening van zijn moeder Saida gestort, die het familiefortuin beheert. De advocaten van Hiba Abouk proberen nu de juiste formule te vinden zodat de Atlas Leeuw zijn verantwoordelijkheden neemt voor zijn twee kinderen, Naim en Amin.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team