Zoeken

Hiba Abouk haalt uit naar Achraf Hakimi: "Hij had niets!"

6 mei 2023 - 16:00 - Sport

©

Hiba Abouk heeft in een interview uitgehaald naar haar ex-man, de Marokkaanse international Achraf Hakimi. Ze hekelt een misogyne wereld.

Via de columniste María Patiño, van het programma Salvame, haalt actrice Hiba Abouk opnieuw uit naar Achraf Hakimi en neemt ze geen blad voor de mond. "Het is een misogyne macho-wereld, want toen wij onze relatie begonnen, verdiende hij geen cent en was ik beroemder dan hij. Stel je voor", aldus de in Tunesië geboren actrice.

Lees ook: Hiba Abouk geniet zonder Hakimi van quality time met haar kinderen (foto’s)

"Het is goed dat wat ze zeggen mij niet meer raakt, ik wil graag discreet blijven zodat het onze familie morgen niet zou raken," vertelde ze. Ze hoopt dat "gerechtigheid en gezond verstand" aan haar kant staan. Hiba Abouk verwijst hiermee naar de recente geruchten over de financiële kant van hun geruchtmakende breuk.

De actrice maakte eind maart haar scheiding van de Atlas Leeuw officieel. De beslissing zouden ze samen hebben genomen en dateert van "ver voor de gebeurtenissen waarbij (ik) betrokken werd in de media en waarmee (ik) totaal geen verband heb", verklaarde ze, verwijzend naar de verkrachtingsbeschuldigingen tegen de speler.

Lees ook: Storm aan beledigingen na scheiding Achraf Hakimi en Hiba Abouk

De Marokkaanse international werd enkele weken geleden door een Franse onderzoeksrechter onder gerechtelijk toezicht geplaatst, na beschuldigingen van een 23-jarige vrouw die volhoudt dat ze eind februari door de speler bij hem thuis in Parijs werd verkracht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team