Zoeken

Easyjet breidt diensten naar Marokko uit

16 februari 2022 - 10:20 - Economie

©

Het Nationaal Marokkaans Verkeersbureau (ONMT) zet zijn commercieel offensief voort en heeft zijn zinnen gezet op het Verenigd Koninkrijk, waar het toezeggingen heeft gekregen van luchtvaartmaatschappij Easyjet.

In een verklaring na een bijeenkomst met de directeur van Easyjet en de CEO van Easyjet Holidays, zei ONMT-directeur Adel El Fakir dat "Marokko erg blij is om toeristen uit de hele wereld te verwelkomen, vooral uit het Verenigd Koninkrijk", meldde La Vie Eco.

Lees ook: Transavia: boekingen naar Marokko gaan door het dak

De luchtvaartmaatschappij heeft bij deze gelegenheid haar capaciteitstoezeggingen voor Marokko bevestigd. Zo zijn er vluchten gepland vanaf februari van dit jaar, en is het vliegprogramma voor het zomerseizoen (april-november 2022) alvast bemoedigend.

Meer bepaald plant EasyJet 75 vluchten per week die Marokko verbinden met zes Europese markten: het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zwitserland en Nederland. Mooi meegenomen want de Marokkaanse strategie om nieuwe klanten aan te trekken, wordt volgens dezelfde bron kracht bijgezet.

Lees ook: Wereld-Marokkaan doodsbang voor in Marokko gestrande zwangere vrouw

Deze verbintenissen van Easyjet komen bij de vele strategische samenwerkingsverbanden die door het ONMT in Frankrijk, Spanje en Londen met grote luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus zijn ondertekend.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team