Zoeken

ONMT en EasyJet ondertekenen historische overeenkomst

31 januari 2023 - 08:00 - Marokko

©

Met het oog op de uitbreiding van haar activiteiten in Marokko heeft EasyJet Group in Londen een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met het Marokkaans Verkeersbureau (ONMT). Het is één van de initiatieven van het bureau om het toerisme in het koninkrijk boven de cijfers van voor de coronacrisis te verheffen.

De overeenkomst tussen Adel El Fakir, directeur-generaal van het ONMT en Johan Lundgren, directeur-generaal van EasyJet Group, zorgt voor een belangrijke uitbreiding van de activiteiten van de Europese groep in Marokko, aldus het ONMT in een verklaring. Volgens Adel El Fakir "heeft de overeenkomst betrekking op de periode van het seizoen zomer 2023 tot en met de winter 2027-2028. Tijdens deze 10 seizoenen zal de missie van EasyJet airlines zijn om het aanbod aan zitplaatsen naar Marokko te verdubbelen", meldt H24info.

Lees ook: Marokko start toeristische campagne "We dream big"

"EasyJet heeft zijn activiteiten naar Marokko verdubbeld omdat de populariteit van deze bestemming onder onze klanten blijft groeien. We blijven ons inzetten voor een goede samenwerking met het Marokkaanse Verkeersbureau en kijken ernaar uit om nu en in de komende jaren, samen te werken om Marokko te promoten als bestemming en alles wat het te bieden heeft," aldus Johan Lundgren, CEO van EasyJet.

Lees ook: Toerismebureau ONMT promoot Marokko bij Amerikanen

Er komt een grote marketing- en communicatiecampagne om het enthousiasme van toeristen voor de verschillende toeristische bestemmingen in Marokko te stimuleren. Het ONMT zet zijn bestaande charmeoffensief in het buitenland voort, om Marokko op de lijst van te bezoeken landen te plaatsen.

Bladna.nl