Zoeken

Couscous Dari: geen deal met Israël!

29 februari 2024 - 08:00 - Marokko

©

Couscous Dari, bekende Marokkaanse producent van couscous, heeft geruchten over een samenwerking met Israël ontkend. Het bedrijf benadrukt dat het een 100% Marokkaanse onderneming is en dat er geen plannen zijn om producten naar Israël te exporteren.

"In tegenstelling tot wat recentelijk is bericht, ontkent Dari ten stelligste de valse informatie over de ondertekening van een partnerschapsovereenkomst met een Israëlische onderneming," aldus een persbericht van Dari.

Lees ook: Dari Couspate breidt zijn activiteiten in België uit

Het bedrijf bevestigt dat het in het verleden kleine hoeveelheden couscous naar Israël heeft geëxporteerd om te voldoen aan de vraag van Marokkaanse consumenten die daar wonen. Vanwege de "situatie in de Gazastrook" is er echter geen sprake van verdere export naar Israël.

Lees ook: Marokko versterkt banden met Israël ondanks protesten

Dari, naar eigen zeggen de grootste couscous-exporteur ter wereld met een aanwezigheid in meer dan 60 landen, bedankt haar klanten, partners en medewerkers voor hun loyaliteit. Het bedrijf belooft om "de excellentie van de Made in Morocco te promoten" en trouw te blijven aan zijn waarden van ethiek en sociale verantwoordelijkheid.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team