Zoeken

Connor Swindells vertelt over "moeilijke opnames" in Marokko (video)

30 oktober 2022 - 11:00 - Cultuur

©

Acteur Connor Swindells vertelde onlangs over de moeilijkheden die hij ondervond bij het filmen van "SAS Rogue Heroes", de nieuwe Britse serie van scenarist Steven Knight, bedenker van "Peaky Blinders", in Marokko. De serie is een bewerking van de bestseller met dezelfde naam en is geïnspireerd op de opleiding van de beroemde Special Air Services, een deel van de Britse special forces, tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Het filmen in Erfoud in de Marokkaanse woestijn voor de dramaserie "SAS Rogue Heroes" liet een diepe indruk achter op de cast, waaronder de Brit Connor Swindells, die naast Skins-acteur Jack O’Connell en Game of Thrones-ster Alfie Allen, de hoofdrol speelt. Het filmen was niet gemakkelijk, als we hem mogen geloven, want de acteurs moesten verschillende obstakels overwinnen, meldt The Sun.

Lees ook: Marokko: buitenlandse filmopnames brengen recordbedrag op

Sommige scènes werden gedurende meerdere nachten opgenomen, "wat het moeilijkst was omdat de nachten in de Sahara gewoonlijk extreem koud zijn. Dus waren we dik ingepakt, maar het filmen ging door tot in de middaghitte," vertelde de acteur aan The Sun. Hij speelt officier David Stirling, die in het ziekenhuis belandt nadat een oefening is misgegaan. Hij voegde eraan toe dat de hitte zodanig was dat het geweer bij elke actie zwaarder werd.

Lees ook: Jessica Chastain en Ralph Fiennes blikken terug op opnames "The Forgiven" in Marokko

Toch heeft Connor Swindells goede herinneringen aan de opnames, omdat hij samen met zijn collega’s heeft genoten van de Marokkaanse zon.

Bladna.nl