Zoeken

Opnames Gladiator 2 ondanks ongeval hervat in Marokko

12 juni 2023 - 23:00 - Cultuur

©

In de nasleep van het spectaculaire ongeval, waarbij zes crewleden gewond raakten tijdens het filmen van de tweede aflevering van Gladiator in Marokko, wil de productiemaatschappij het publiek geruststellen met betrekking tot de gezondheidstoestand van de gewonden.

Regisseur Ridley Scott heeft de regie van het nog titelloze vervolg van Gladiator in Marokko terug opgenomen. Het eerste deel van de film won vijf Oscars, waaronder die van Beste Film en Beste Acteur voor Russell Crowe.

Lees ook: Ontploffing op set Gladiator 2 in Marokko

De cast voor het nieuwe opus is al net zo indrukwekkend, met onder meer de Ierse acteur Paul Mescal, vooral bekend van zijn rol in Normal People. Er gaan ook geruchten dat de de Oscarwinnende acteur Denzel Washington, Pedro Pascal uit The Last Of Us, Joseph Quinn uit Stranger Things en Gladiator-actrice Connie Nielsen, deel uitmaken van de cast.

"Het welzijn van de cast en crew zijn voor ons van het grootste belang. We hanteren strikte gezondheids- en veiligheidsprocedures voor al onze producties", verzekerde Paramount Pictures. De opnames zullen worden hervat, waarbij alle nodige voorzorgsmaatregelen worden genomen om de veiligheid van de crew te garanderen.

Lees ook: Denzel Washington onderhandelt opnames in Marokko

De originele Gladiator film vertelde het verhaal van de Romeinse generaal Maximus Decimus Meridius, gespeeld door Russel Crowe, die na de dood van keizer Marcus Aurelius van oorlogsheld tot slaaf en gladiator werd gemaakt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team