Zoeken

Hakim Ziyech naar Manchester United?

19 mei 2022 - 19:30 - Sport

©

De Nederlandse legende Marco van Basten heeft aan de nieuwe Manchester United manager Erik ten Hag, voorgesteld om de aanvallende middenvelder Hakim Ziyech te contracteren. Deze laatste staat in de belangstelling van verschillende Europese clubs.

"Het komt nu in me op dat Ziyech, die reeds actief is in Engeland, een heel goede voetballer voor Erik zou kunnen zijn bij Manchester United", zei Marco Van Basten maandag tijdens het optreden van Erik ten Hag in het programma ’Rondo’ van Ziggo Sport.

Lees ook: Hakim Ziyech in het vizier van verschillende clubs

Maar de nieuwe coach van de Red Devils was niet blij met dit voorstel. Hij reageerde niet zo positief op de suggestie van de voormalige Ajax-baas en zei dat hij, nog voordat hij bij Manchester United aankwam, reeds geconfronteerd werd met transferspeculaties.

Lees ook: "Marokko heeft Ziyech en Mazraoui nodig"

"Dat was bij Ajax natuurlijk ook al het geval", aldus Ten Hag. "Je houdt daar rekening mee, maar je moet vooral goed blijven samenwerken in de kleedkamer en met de mensen van de club. Je moet goed analyseren en de juiste keuzes maken," voegde hij eraan toe. Voorlopig bereidt de nieuwe manager van Manchester United zich voor op het volgende seizoen van de Engelse club. "Ik ga de staf organiseren, een kalender opstellen en het team voorbereiden op volgend seizoen," zei hij.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team