Zoeken

Terugkeer Hakim Ziyech bij Ajax steeds duidelijker

30 augustus 2022 - 15:00 - Sport

©

Het lijkt er steeds meer op dat de Marokkaanse international Hakim Ziyech terug zal keren naar Ajax Amsterdam, na een zomerse overstap van Chelsea. De kansen van Tottenham om hem te contracteren zijn aan het slinken.

De aanvallende middenvelder van Chelsea staar dichter bij een terugkeer naar zijn oude club, waar hij jarenlang heeft kunnen schitteren. De Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio van Sky Italia meldt dat de terugkeer van Ziyech naar Ajax een stuk dichterbij is, slechts twee jaar nadat hij voor 33 miljoen pond naar Chelsea vertrok.

Lees ook: Hakim Ziyech: lijst gegadigden breidt zich uit

Hakim Ziyech scoorde 49 keer in de Eredivisie en gaf 81 assists in 165 wedstrijden. Bij Chelsea, dat hem deze zomer wil laten gaan, slaagde hij er niet in zulke prestaties neer te zetten.

Lees ook: Ajax wil Ziyech op huurbasis binnenhalen

Ajax wil Ziyech opnieuw aanwerven om Antony te vervangen. De Amsterdammers zullen de comeback van de 29-jarige Atlas Leeuw afronden zodra Antony verkocht is. Een mogelijk akkoord tussen Ajax en The Blues zal de hoop van Tottenham temperen. Tottenham en Chelsea zijn rivaliserende clubs en hebben moeite om het eens te worden over transfers.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team