Zoeken

Transfer Hakim Ziyech naar AC Milan bijna rond?

24 juni 2022 - 12:20 - Sport

©

Volgens de media is de Marokkaanse international Hakim Ziyech dicht bij een overstap naar AC Milan. Bij de Italiaanse club zou een leendeal zijn aangeboden, die in een vast contract kan worden omgezet.

Heel wat Europese clubs hebben belangstelling voor Ziyech. AC Milan is echter de enige club die regelmatig naar voren komt. De Italiaanse club, die onlangs de Scudetto won, zou de onderhandelingen over een transfer van de Marokkaanse speler hebben afgerond. Beide partijen zouden dicht bij een akkoord zijn over een lening van 5 miljoen euro met een koopoptie van 20 miljoen euro.

Lees ook: Bondscoach komt terug op de zaak Ziyech

Het voorbije seizoen was voor Hakim Ziyech niet bepaald makkelijk. In 44 wedstrijden heeft de Atlas Leeuw slechts 8 keer gescoord en maar 6 assists gegeven. Hij koesterde grote verwachtingen toen hij naar Chelsea vertrok. Maar toen Thomas Tuchel de de leiding kreeg, werd Ziyech eruit gesorteerd en bracht hij meer tijd op de bank door dan op het veld. Tuchel beweerde dat hij uit vorm was en problemen had met het Engelse spelsysteem.

Lees ook: Atlas Leeuwen: wat heeft Hakim Ziyech besloten?

Vele experten spoorden Hakim Ziyech aan om zich elders te bewijzen, bij een club waar hij zijn potentieel als energieke, sluwe en veelzijdige speler zou kunnen waarmaken. Ziyech greep zijn onenigheid met bondscoach Vahid Halilhodzic aan om zich te herpakken en het beste uit zichzelf te halen. Ziyech heeft een enorm potentieel dat elke club tevreden kan stellen. Chelsea heeft verklaard open te staan voor interessante voorstellen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team