Zoeken

AC Milan en Chelsea hervatten onderhandelingen over Ziyech

25 juli 2022 - 21:00 - Sport

©

De onderhandelingen met Chelsea over het contracteren van aanvallende middenvelder Hakim Ziyech zijn door AC Milan hervat. De Atlas Leeuw is klaar om de Engelse club deze zomer te verlaten.

Deze maand heeft AC Milan opnieuw contact opgenomen met Chelsea om Marokkaanse international Hakim Ziyech te contracteren, meldt CalcioMercato. De Italiaanse club hoopt een akkoord te bereiken met de Londense club.

Lees ook: Hakim Ziyech niet langer een prioriteit voor AC Milan

De onderhandelingen worden hervat op een moment dat Thomas Tuchel een deal van 50 miljoen pond voor Manchester City-spits Raheem Sterling heeft beklonken. De komst van de Engelse international verkleinde de kansen van de Atlas Leeuw om zijn avontuur bij de Blues voort te zetten.

Lees ook: Hakim Ziyech weigert salarisverlaging

De van Ajax overgekomen Hakim Ziyech, die in de zomer van 2020 voor 35 miljoen euro werd overgenomen, heeft geen indruk kunnen maken op Stamford Bridge. Hij speelde slechts in 14 van de 38 Premier League-wedstrijden vorig seizoen. De Marokkaanse vleugelspeler scoorde 14 doelpunten in 83 wedstrijden en won de Champions League, de Club World Cup en de Super Cup. Zijn prestaties zijn verre van bevredigend voor de managers van de Londense club, die op zoek zijn naar versterkingen voor hun elftal.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team