Zoeken

Inter Milan geeft Hakim Ziyech niet op

28 september 2022 - 15:00 - Sport

©

Inter Milan heeft nog steeds belangstelling voor sterspeler Hakim Ziyech. De Italiaanse club onderhandelt met Chelsea voor de transfer van de Marokkaanse international tijdens de winterstop.

De deal tussen Inter Milan en Chelsea voor de transfer van Romelu Lukaku gedurende één seizoen zou de deur kunnen openen voor de transfers van andere spelers zoals Hakim Ziyech. De Marokkaanse middenvelder staat in de belangstelling van de Italiaanse club, die momenteel vergevorderde onderhandelingen voert met Chelsea over zijn transfer in de wintermercato, die in november begint, schrijft Fichajes.

Lees ook: Hakim Ziyech spreekt over terugkeer bij Marokkaans elftal (video)

Internazionale-coach Simone Inzaghi wil Ziyech graag tekenen om het vertrek van Ivan Perisic op te vangen en om de prestaties van de club te verbeteren, die dit seizoen moeite heeft om op een fatsoenlijk niveau te presteren.

Lees ook: Bondscoach Marokko onthult spelerslijst met Ziyech

Hakim Ziyech kwam in 2020 bij Chelsea voor 40 miljoen euro. In twee jaar tijd heeft de Marokkaanse Nederlander gemiddelde prestaties geleverd onder zowel de Engelsman Frank Lampard als de Duitser Thomas Tuchel, die onlangs werd ontslagen en vervangen door Graham Potter. Zijn vertrek uit Stamford Bridge is al lange tijd het middelpunt van geruchten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team