Zoeken

Richkids opgepakt tijdens seksfeest in Casablanca

1 juni 2022 - 20:20 - Marokko

©

De politie van Casablanca heeft zestien personen uit welgestelde families gearresteerd die betrokken zouden zijn geweest bij een organisatie die zich schuldig maakt aan losbandigheid, libertinisme en groepsseks. Ze zouden hebben deelgenomen aan een gigantische orgie tijdens een beschonken feest.

Alcoholmisbruik, harddrugs, harde muziek en groepsseks. Een residentie in Hay Hassani werd omgetoverd tot een ware ruimte van losbandigheid. De zoon van een "zakenman die betrokken zou zijn bij het witwassen van geld", organiseerde in deze residentie feesten met alcohol in overvloed ten voordele van meisjes en jongens uit rijke families, meldt het dagblad Assabah.

Lees ook: Burgemeester Benslimane organiseert feestjes gemeentehuis

Elk feestje kostte een kolossaal bedrag, oplopend tot meer dan 400.000 dirham. De buurtbewoners raakten geërgerd door deze feesten en hebben contact opgenomen met de bevoegde autoriteiten.

Lees ook: Clandestiene nachtclub in Temara, 22 arrestaties

Op zaterdag is de politie van Casablanca ter plaatse gekomen, wat tot chaos leidde onder de aanwezigen. Verschillende jongeren, waaronder de zoon van de eigenaar van het huis, wisten te ontsnappen. Anderen hadden minder geluk. In totaal werden zestien personen uit welgestelde families gearresteerd. Voorlopig is de politie actief op zoek naar de zoon van de eigenaar van het huis.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team