Zoeken

Saoediërs met Marokkaanse prostituees betrapt in Tanger

27 juli 2022 - 12:20 - Marokko

©

De gerechtelijke politie van Tanger heeft in een villa die gebruikt werd voor de organisatie van prostitutie voor buitenlanders, 10 personen gearresteerd. Onder hen bevinden zich vijf Saoediërs.

De arrestatie vond plaats in een villa in de wijk Mister Khouch in Tanger. De algemene inlichtingendiensten kregen een tip over verdachte activiteiten in het huis. Vijf Saoediërs tussen 34 en 47 jaar en vijf jonge Marokkaanse vrouwen, tussen 18 en 28 jaar, werden op 23 juli gearresteerd tijdens de inval van de politie in de villa, meldt het dagblad Assabah.

Lees ook: Prostitutienetwerk van Marokkaanse vrouwen opgerold in Turkije

Ze werden maandag voorgeleid aan de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg in Tanger. De opgemaakte notulen geven informatie over de wijze van ontmoeting en bemiddeling tussen de Saoediërs en de Marokkaanse vrouwen en over de huur van de villa.

Lees ook: Prostitutienetwerk gerund door Marokkanen in Europa opgerold

De rechtbank heeft ook huiszoekingsbevelen uitgevaardigd tegen verschillende mensen die door de arrestanten werden genoemd, in het kader van het onderzoek dat door de gerechtelijke politie wordt gevoerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team