Zoeken

Clandestiene nachtclub in Temara, 22 arrestaties

30 november 2021 - 21:40 - Marokko

©

De gendarmerie-eenheden van Temara hebben zaterdagnacht een twintigtal personen gearresteerd wegens het roken van shisha en het drinken van alcoholische dranken in een villa die tot nachtclub was omgebouwd.

De gendarmes voerden de inval uit nadat ze door bewoners waren gealarmeerd dat de villa weekendgangers ontving en was omgebouwd tot een nachtclub met een shishalounge. In totaal werden 22 mensen, waaronder 6 jonge vrouwen op heterdaad betrapt en naar de gendarmerie-post gebracht, meldde het dagblad Assabah. Daarnaast werden 32 waterpijpen in beslag genomen.

Lees ook: Eigenaar en klanten illegale casino in Tanger gearresteerd

De hoofdverdachte, de man die de illegale nachtclub leidde, is maandag voorgeleid aan de Procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg van Temara. Hij is gearresteerd en zal worden vervolgd. De andere verdachten zijn op borgtocht vrijgelaten en wachten op hun proces.

Lees ook: Tanger: grote politie-inval bij illegale gokhallen

De eigenaar van de villa, die in het buitenland woont, had deze verhuurd aan de hoofdverdachte, die er een nachtclub met een shisharuimte van maakte. Hij ontving er "klanten" ’s avonds laat, na de wettelijke sluitingstijden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team