Zoeken

Ben Saddik deze zomer in de ring voor Glory

30 mei 2022 - 17:00 - Sport

©

Glory algemeen directeur Scott Rudmann heeft laten weten dat de Belgisch Marokkaanse kickbokser Jamal Ben Saddik volgende zomer weer in actie zal komen.

Jamal Ben Saddik ligt op ramkoers met Rudmann sinds april, toen het kickboksevenement Glory 80 in de Trixxo Arena in Hasselt uit de hand liep tijdens het voorlaatste gevecht van de avond tussen Arkadiusz Wrzosek en Badr Hari. Het evenement werd afgelast waardoor ook het gevecht van Ben Saddik tegen Levi Rigters werd afgeblazen.

Lees ook: Badr Hari vecht op 8 oktober "laatste ronde" tegen Overeem

Ben Saddik kwam toen in de problemen met Glory. Rudmann beschuldigde Ben Saddik ervan geld en een mindere tegenstander te eisen als compensatie voor het mislukken van Glory 80. Ben Saddik was helemaal niet blij met deze uitspraken. Intussen zouden de twee partijen tot een overeenkomst zijn gekomen. Volgende zomer zal Ben Saddik in de ring stappen tegen Benjamin Adegbuyi.

Lees ook: Jamal Ben Saddik vertelt over trainen met ex-coach Badr Hari

"We wilden Jamal zo snel mogelijk weer in de ring krijgen na de teleurstelling in Hasselt," zei Rudmann tegen het Algemeen Dagblad. "Dit gevecht tegen Benny is een rematch na wat er in 2018 gebeurde toen Jamal hem in de finale knock-out sloeg. (...) Nu zullen we zien wie beter is."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team