Zoeken

Jamal Ben Saddik wil wereldkampioen zwaargewicht worden

18 augustus 2022 - 11:40 - Sport

©

De Belgisch-Marokkaanse kickbokser Jamal Ben Saddik neemt het komende zaterdag in het Duitse Düsseldorf op tegen de Roemeen Benjamin Adegbuyi. Er staan ook nog twee andere Marokkanen op de affiche van Glory 81 voor diezelfde avond.

De partij is een rematch, de twee zwaargewichten namen het eerder al tegen elkaar op tijdens Glory 62 in Rotterdam. Ben Saddik won toen door Adegbuyi knock-out te slaan, ondanks een gebroken rechterhand.

Lees ook: Kickbokser Jamal Ben Saddik spreekt opnieuw over aanslagen

Een overwinning die door zijn uitdager gebagatelliseerd werd. Volgens hem had Jamal Ben Saddik het gevecht enkel gewonnen omdat hij de "meest frisse" vechter was. Volgende zaterdag zullen de twee mannen eindelijk vechten voor de wereldtitel zwaargewichten. Het Glory 81-evenement zal de beste kickboksers ter wereld kiezen na verschillende gevechten.

Lees ook: Jamal Ben Saddik gefocust op gevecht tegen Adegbuyi

De partij tussen Ben Saddik en Adegbuyi is het hoofdevenement in Düsseldorf, maar er staan ook nog twee andere Marokkanen op de affiche. In totaal zijn acht gevechten gepland voor de avond van Glory 81. Rafik Habiat zal het opnemen tegen Ahmad Chikh Moussa, die voor Duitsland vecht in de vedergewicht categorie, en Ilias Darrazi tegen de Duitser Chris Wunn in de lichtgewicht categorie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team