Zoeken

Badr Hari afwezig op persconferentie Glory

23 februari 2022 - 10:20 - Sport

©

Badr Hari wil op 19 maart in het Belgisch Hasselt revanche nemen voor zijn nederlaag tegen Arkadiusz Wrzosek. De Marokkaans-Nederlandse kickbokser weigert echter deel te nemen aan de persconferentie in aanloop naar dat gevecht, zo maakt Glory bekend.

De 37-jarige kampioen krijgt op 19 maart kans op eerherstel, nadat hij in september vorig jaar het onderspit moest delven in het gevecht tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek. "Badr heeft aangegeven zich voor de volle honderd procent te willen focussen op zijn gevecht op 19 maart, zijn rematch tegen Wrzosek", meldt Glory in De Telegraaf.

Lees ook: Glory 80 met Hari en Ben Saddik volledig uitverkocht

Badr Hari ondertekende eind januari een nieuw meerjarig contract met Glory. Hij hoopt in maart een einde te maken aan een reeks nederlagen. Sinds hij in 2016 voor Glory tekende, boekte hij geen enkele officiële zege. Hari verloor viermaal, waaronder twee keer door een blessure tegen wereldkampioen Rico Verhoeven, en hij moest zijn zege op Hesdy Gerges inleveren na een positieve dopingtest.

Lees ook: Wrzosek favoriet in gevecht met Hari op 19 maart

De kickbokser liet wel zijn klasse zien, met name in zijn laatste gevecht tegen Wrozsek was hij zeer dominant. Op 19 maart is zijn partij niet het hoofdgevecht, maar wel dat van Levi Rigters en Jamal Ben Saddik. De Belgische Marokkaan is in België een grote publiekstrekker, misschien wel meer dan Hari.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team