Zoeken

Jamal Ben Saddik gaat op 19 maart voor knock-out

1 maart 2022 - 11:00 - Sport

©

Jamal Ben Saddik en Levi Rigters namen deel aan de persconferentie voor Glory 80, die plaatsvindt op 19 maart in de Trixxo Arena in het Belgische Hasselt. Hun gevecht is de hoofdpartij van dit evenement. Badr Hari vecht een rematch tegen Arek Wrzosek, maar was niet aanwezig op de persconferentie omdat hij zich naar eigen zeggen wil focussen op zijn training.

Het gevecht tussen Jamal Ben Saddik, die voor eigen publiek zal vechten, en het opkomende talent Levi Rigters, vindt plaats in de zwaargewicht divisie. De twee zijn het hoofdgevecht van de avond en trokken dan ook een bijna volle perszaal. De Marokkaanse Belg is een grote publiekstrekker in het land en daarnaast is de partij ook een klassieke Nederland vs België, schrijft Eurosport.

Lees ook: Glory 80 met Hari en Ben Saddik volledig uitverkocht

Ben Saddik nam als eerste het woord en vertelde dat hij heel blij is dat het komende Glory-evenement in Hasselt doorgaat. Hij zegt dat hij zoals altijd voor de knock-out gaat en dat dit nooit zal veranderen. Het is voor hem zijn eerste partij sinds het sensationele wereldtitelgevecht met Rico Verhoeven. Hij zegt veel van zijn nederlaag te hebben geleerd en dat "het publiek op 19 maart een heel andere Jamal zal kunnen zien".

Lees ook: Badr Hari afwezig op persconferentie Glory

Op het programma staat ook een partij gepland tussen kickbokslegende Badr Hari en de Pool Arek Wrzosek als co-main. Het gevecht is een rematch voor het gevecht in september vorig jaar. Wrzosek won toen door Hari met een rake trap op het hoofd knock-out te slaan. Hari zei onlangs nog dat het, ondanks zijn reeks nederlagen, nog te vroeg was om hem af te schrijven. "Er is vooral weer nieuwe energie ingekomen bij mij en de mensen om mij heen", zei hij toen. Toch was Hari dinsdag niet aanwezig op de persconferentie van Glory, officieel "omdat hij zich voor de volle 100 procent wil focussen op het komende gevecht".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team