Zoeken

Badr Hari reageert op gevecht tegen Arkadiusz Wrzosek

22 maart 2022 - 17:40 - Sport

©

Badr Hari heeft zijn rematch tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek niet gekregen. Op zaterdag 19 maart ontstonden tijdens Glory 80 schermutselingen in het Belgische Hasselt, waardoor de partij van de Marokkaanse kickbokskampioen werd opgeschort.

Na het gevecht Tweette de Marokkaanse kickbokser dat hij Glory en zijn fans zeer dankbaar was. "Ik wil mijn dank uitspreken naar Glory voor hun goede organisatie in de aanloop naar en tijdens Glory 80. Ik en het Badr Army, dat zowel gisteren en sinds het begin van mijn carrière altijd geweldig is geweest, keken uit naar een geweldige avond van topsport en een goed gevecht. Ik had de fans graag nog een geweldige derde ronde aangeboden. Ik voelde me sterk, goed voorbereid en klaar om dit gevecht te winnen." schreef hij.

Lees ook: Badr Hari knockout, kickboksgala geannuleerd door rellen (video)

Na de twee ronden vonden er echter schermutselingen plaats in de Trixxo Arena in Hasselt, en werd het kickboksgala stopgezet. "Helaas werd het gevecht afgelast vanwege een kleine groep hooligans die de avond hebben verpest. Dit gedrag heeft niets te maken met de waarden van de sport of met Glory. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt en daar moeten we tegen opboksen. Ik heb alle vertrouwen in Glory dat ze kickboksfans wereldwijd de grootste evenementen in de vechtsport zullen blijven bieden".

Lees ook: Badr Hari "moet" gevecht tegen Arkadiusz Wrzosek winnen

Badr Hari sprak zich ook uit over Wrzosek. "Ik betreur het dat mijn tegenstander niet besefte hoe gevaarlijk de houding van zijn fans was", schreef Hari op sociale media.

Bladna.nl