Zoeken

Wrzosek favoriet in gevecht met Hari op 19 maart

7 februari 2022 - 11:40 - Sport

©

Kickbokser Badr Hari maakt op 19 maart 2022 een comeback en krijgt in België kans op revanche tegen Arek Wrzosek. Deze laatste wordt door kickboksfans als winnaar aangemerkt in verschillende polls op sociale media.

Sinds Hari in 2016 voor Glory tekende, boekte hij nog geen enkele officiële zege. Hij verloor viermaal, waaronder twee keer door een blessure tegen wereldkampioen Rico Verhoeven, en hij moest zijn enige zege inleveren na een positieve dopingtest. In september leed Hari nog een pijnlijke en verrassende nederlaag tegen Wrzosek. De Marokkaanse kampioen was aan de winnende hand, maar ging knock-out door een highkick van de Pool.

Lees ook: Glory Kickboxing: Badr Hari op 19 maart terug in de ring

Op 19 maart staan de twee opnieuw tegenover elkaar, tijdens Glory 80 in de Trixxo Arena in het Belgische Hasselt. Hari is geen favoriet in veel polls van fans, maar hij zelf hoopt in maart een einde te maken aan de serie nederlagen. "Iemand heeft de loterij gewonnen en het is tijd om zijn zwakke lichaam te herinneren hoe hard ik sloeg. Ik heb prachtige herinneringen aan mijn laatste gevecht in België, ik kan niet wachten om mijn leger daar te zien. België, wees klaar", schrijft Hari op Instagram.

Lees ook: Badr Hari verlengt contract bij Glory

Ook de die hard Badr-fans hopen dat hij uit de verliesreeks breekt. Alles wijst erop dat de wedstrijd spannend wordt en een echte revanche gaat worden. Badr zal zich daarbij ook niet zo maar laten verrassen door zijn Poolse tegenstander.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team