Zoeken

Badr Hari "moet" gevecht tegen Arkadiusz Wrzosek winnen

19 maart 2022 - 12:20 - Sport

©

Het gevecht tegen de Poolse Arkadiusz Wrzosek (14-5, 9 KOs), dat plaatsvindt op zaterdag 19 maart in Hasselt, België, als onderdeel van het Glory 80 Gala, is een grote uitdaging die de Marokkaanse kickbokskampioen Badr Hari (106-16, 92 KOs) moet aangaan om te bewijzen dat hij zijn carrière kan voortzetten.

Er wordt een groot gevecht verwacht op het Glory 80 Gala. Aan de ene kant staat de 29-jarige Pool Arkadiusz Wrzosek, die de 37-jarige Badr Hari versloeg door knock-out in de tweede ronde tijdens Glory 78 op 4 september 2021 in Rotterdam, Nederland. Aan de andere kant is de Marokkaanse kampioen uit op wraak. Er staat veel op het spel voor de Pool. Voor de Marokkaan is het nog moeilijker. "Hij is altijd geëngageerd en nog steeds op zoek naar uitdagingen.... Hij heeft vijf kinderen, hij heeft een gezin. Als hij naar de sportzaal komt, geeft hij altijd het maximum van zijn kunnen in de training," zegt Badr Hari’s coach, Said El Badaoui, in een interview met MMA Sucka.

Lees ook: Wrzosek favoriet in gevecht met Hari op 19 maart

"We hebben geen strijdplan omdat we zullen doen wat we de vorige keer deden. Je hebt dit gevecht gezien. We zijn niet van plan om iets te veranderen. Het enige wat we kunnen doen is alert blijven en het lichaam trainen. Badr had een zeer goed gevecht met Arkadiusz, op een trap na won hij het hele gevecht. Hij is misschien wel het grootste talent dat we ooit op aarde hebben gehad... Badr Hari moet winnen. Hij moet dit gevecht absoluut winnen omdat mensen zullen twijfelen aan zijn comeback en zijn kracht," zegt El Badaoui.

Lees ook: Badr Hari wil zijn oude glorie herwinnen

De bekende Nederlands-Surinaamse K-1 vechter Remy Bonjasky deelt de mening van Badr Hari’s trainer. "Dit gevecht zal geweldig zijn omdat Badr Hari dit gevecht verloor en uit is op wraak. Ik weet uit ervaring dat als het op wraak aankomt, Badr bereid is alles te doen", zei hij.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team