Zoeken

Glory 80 met Hari en Ben Saddik volledig uitverkocht

14 februari 2022 - 17:00 - Sport

©

Kickboksorganisatie Glory maakte de volledige line-up van gevechten bekend voor Glory 80 op zaterdag 19 maart in het Belgische Hasselt. De tickets voor het evenement gingen in de verkoop op vrijdag 4 februari. Ze zijn inmiddels uitverkocht, maar er komen online Pay-Per-View tickets in de verkoop.

Glory wijkt vanwege dopinggeschil met Nederlandse Vechtsportautoriteit uit naar België, maar dit lijkt geen obstakel te zijn voor kickboksfans, die massaal kaartjes kochten. De Glory 80 fight card bestaat die dag uit grote sterren en houdt dan ook de belofte in van een groots evenement, schrijft Vechtsportinfo.

Zo krijgt kickbokslegende Badr Hari de kans op een revanche tegen de opkomende Arkadiusz Wrzosek. De eerste partij tussen de twee vechters vond plaats in september tijdens Glory 78. Hari domineerde eerst het gevecht, maar Wrzosek deelde een verbluffende hoge trap uit die Hari halverwege de tweede ronde knock-out liet gaan. De finish leverde Wrzosek de "Knock-out of the Year 2021". Een groot deel van de kaarten is ongetwijfeld opgekocht door het Badr Army.

Ook Jamal Ben Saddik is een publiekstrekker. Hij wil met zijn gevecht tegen Levi Rigters bewijzen dat hij opnieuw de beste titelkandidaat van de divisie is, terwijl Rigters zal proberen een statement te maken tegen de meest prominente tegenstander uit zijn relatief jonge carrière. Daarnaast staan er ook nog onder meer twee titelgevechten op het programma. Nu de zaalkaarten uitverkocht zijn kondigt Glory Pay-Per-View tickets aan, die binnenkort op de website van de organisatie beschikbaar zullen zijn.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team