Zoeken

Badr Hari krijgt geen respect meer van Arek Wrzosek

19 mei 2022 - 20:10 - Sport

©

Arek Wrzosek zegt dat hij sinds het uit de hand gelopen Glory-event in het Belgische Hasselt, al zijn respect respect kwijt is voor Badr Hari. De 29-jarige Poolse vechter is ook boos op Glory en is van mening dat de internationale kickboksorganisatie Badr Hari heeft voorgetrokken.

Zo’n twee maanden geleden liep een kickboksavond van Glory behoorlijk uit de hand, toen supportersgroepen van Badr Hari en Arek Wrzosek slaags raakten. Wrzosek werd naar aanleiding van deze rellen ontslagen door Glory. "Ik verwachtte zoiets. Niet omdat ik me schuldig voelde, maar omdat ik weet hoe de mensen bij Glory zijn. Ze zijn niet erg slim, niet objectief. Of het eerlijk is hoe ze me behandeld hebben? Nee, iedereen kent de situatie bij Glory. Ze geven maar om één iemand binnen deze organisatie. Dat is grappig, maar ik huil er niet om", zegt Wrzosek in het AD.

Lees ook: Glory ontslaat Arek Wrzosek na rellen met fans Badr Hari

Wrzosek is het duidelijk niet eens met de beslissing van Glory: "Ik ben ontslagen bij de organisatie vanwege de gebeurtenissen en mijn gedrag, hoewel iedereen mijn houding op tv zag, ook na het gevecht. De autoriteiten hebben stilletjes de uitslag van het gevecht veranderd in een gelijkspel zonder officiële informatie. Ik ben niet verdrietig over het beëindigen van mijn contract, maar waar komt dit gelijkspel vandaan?", schreef hij na zijn ontslag op Instagram. En ook Badr Hari berichtte op Instagram over deze gebeurtenissen, hij schreef dat hij het betreurde dat Wrzosek geen goede inschatting heeft gemaakt met betrekking tot het gedrag van de Poolse hooligans.

Lees ook: Badr Hari reageert op gevecht tegen Arkadiusz Wrzosek

Op de vraag of de Poolse kickbokser nog contact heeft met Hari antwoordt hij negatief. "Nee, daar heb ik geen behoefte aan. Hij heeft mijn respect verloren na het gevecht. Niet alleen door wat hij in het gevecht heeft gedaan, maar ook wat hij heeft gepost na het gevecht. Dus nee, ik hoef geen contact. Ik wens hem het beste en dat is het. Hij is mijn idool niet meer", aldus Wrzosek in Sportnieuws. "Ik heb mijn leven veranderd. Ik heb nieuwe kansen gekregen, een nieuw contract, nieuwe sponsors: alles is veranderd sinds mijn gevecht tegen Badr Hari. Eerlijk gezegd ben ik ook blij. Het gevecht tegen Badr ging goed. Ik was het gevecht aan het winnen en liet zien dat het eerste gevecht geen toeval was. Het was geen lucky shot en dat heeft iedereen nu kunnen zien. Een rematch? Ja, zeker. Als hij wil. Maar dan wel met mijn regels."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team