Zoeken

Het slimme antwoord van Noussair Mazraoui aan journalist

2 november 2022 - 15:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Noussair Mazraoui gaf een slim antwoord toen hem gevraagd werd om de belangrijkste Champions League rivalen van Bayern München te benoemen.

Wie zijn de belangrijkste concurrenten van Bayern München voor de Champions League? Noussair Mazraoui gaf een bijdehand antwoord op deze vraag. "Wij zijn het! Als we spelen op het niveau waartoe we in staat zijn, als we ons zo goed blijven verdedigen en verbeteren zoals we dat nu doen, dan zijn wijzelf onze enige grootste tegenstander," zei de Marokkaanse international in een interview met Abendzeitung.

Lees ook: Noussair Mazraoui neemt afscheid van Ajax Amsterdam (video)

De reactie van de 24-jarige speler toont aan dat hij zijn nieuwe club en de uitdagingen die hen te wachten staan, goed kent. In beide seizoenen was Bayern zijn eigen slechtste tegenstander. Dat blijkt uit de nederlaag tegen PSG in 2021, een nederlaag door de blessure van Robert Lewandowski, en de uitschakeling dit jaar tegen Villarreal CF.

Lees ook: Bayern München: Noussair Mazraoui zegt nee tegen bier

De Atlas Leeuw erkent echter ook dat "er teams zijn waartegen het zeker moeilijk zal zijn, zoals Real Madrid of Manchester City, bijvoorbeeld".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team