Zoeken

Noussair Mazraoui neemt afscheid van Ajax Amsterdam (video)

2 juli 2022 - 09:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Noussair Mazraoui heeft Ajax Amsterdam donderdag officieel vaarwel gezegd om aan zijn komend avontuur bij Bayern München te beginnen. De Atlas Leeuw heeft met een emotionele boodschap afscheid genomen van zijn fans en aanhangers.

Na afloop van zijn contract bij Ajax Amsterdam verlaat Noussair Mazraoui de Nederlandse club voor een nieuw avontuur bij Bayern in Duitsland. "Het was een groot deel van mijn leven en ik zal alles missen," verklaarde Noussair Mazraoui zeer ontroerd.

Lees ook: Noussair Mazraoui verklaart keuze Bayern

Tijdens een interview met het kanaal van de club sprak de Marokkaanse international over zijn eerste stappen bij Ajax, de club die hem opleidde. Hij sprak over de grote momenten die hem hebben gevormd, meer bepaald de trainingskampen en de strengheid die zijn persoonlijkheid hebben gevormd. "Ik ben nu 24 jaar en ik kan zeggen dat ik bij Ajax volwassen ben geworden," zei Mazraoui.

Lees ook: Noussair Mazraoui tekent bij Bayern München

Ook Ajax heeft een bericht vrijgegeven waarin de voormalige rechtsback wordt bedankt voor zijn inbreng. Noussair Mazraoui kon door een vrije transfer afgelopen mei bij Bayern München aan de slag en kreeg een contract tot 2026.

Bladna.nl