Zoeken

Noussair Mazraoui loopt net voor WK blessure op

14 november 2022 - 14:00 - Sport

©

De Marokkaanse bondscoach Walid Regragui moet zijn ploeg voor het WK in Qatar misschien herschikken. Bayern München-verdediger Noussair Mazraoui heeft tien dagen voor Marokko’s eerste wedstrijd tegen Kroatië een blessure opgelopen.

De rechtsback van FC Bayern München, Noussair Mazraoui, die naar verwachting in de basiself van de wedstrijd van zaterdag tegen Schalke 04 zou staan, moest op de bank blijven. "Noussair Mazraoui heeft last van een klein spierprobleem in zijn bovenbeen. Om hem geen extra risico op blessures te laten lopen, zit hij vandaag op de bank", liet FC Bayern München in een persbericht weten.

Lees ook: Dit zijn de Marokkaanse spelers die naar WK Qatar gaan (lijst)

De blessure komt op een ongelegen moment, want de Marokkaanse verdediger wil zijn deelname aan het WK in Qatar met de Atlas Leeuwen, die op 23 november hun eerste wedstrijd tegen Kroatië spelen in het Al-Bayt Stadion, niet in gevaar brengen. Na Kroatië staat Marokko tegenover België en Canada in groep F.

Lees ook: Het slimme antwoord van Noussair Mazraoui aan journalist

Noussair Mazraoui, die lang buiten de selectie was gehouden door de voormalige coach Vahid Halilhodzic, is door de nieuwe bondscoach Walid Regragui weer opgenomen in de ploeg. De Marokkaanse verdediger staat te popelen om deel te nemen aan het WK in Qatar. Hij zal uitgebreid onderzoek ondergaan om de precieze oorzaak van zijn letsel te kennen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team