Zoeken

Noussair Mazraoui dreigt Bayern München te verlaten

22 april 2023 - 11:00 - Sport

©

De Marokkaanse rechtsback Noussair Mazraoui is gefrustreerd over het feit dat hij bij Bayern München nog nauwelijks wordt ingezet. Na de nederlaag van de Duitse club tegen Manchester City in de kwartfinale van de UEFA Champions League, maakte de speler duidelijk dat hij de club wilde verlaten.

"Ik ben duidelijk teleurgesteld in mijn situatie. Voor het WK was ik een starter en moest in me invechten. Nu ben ik fit en krijg ik geen speeltijd. Ik ben niet eens de tweede of derde optie. Het is te vroeg om over mijn toekomst hier te praten, maar dit is niet goed", zei de Marokkaanse international tijdens de persconferentie na de nederlaag van de Duitse club tegen Manchester City in de UEFA Champions League kwartfinale.

Lees ook: Gad Elmaleh: "Vroeger nam ik vrouwen mee naar de disco, nu naar de mis"

Mazraoui was een belangrijke speler op het WK 2022 met Marokko en bereikte de halve finale van de competitie. Sinds zijn terugkeer naar Duitsland zetten trainers Julian Nagelsmann en Thomas Tuchel hem nauwelijks in. De komst van Joao Cancelo heeft de zaken ook gecompliceerd, want de Portugees is een onbetwistbare titularis in het team.

Lees ook: Noussair Mazraoui na Covid-besmetting warm onthaald door supporters Bayern

De Marokkaanse international heeft duidelijk gemaakt dat hij de club wil verlaten als hij niet genoeg speeltijd krijgt. Hij vindt dat hij op een zeer goed niveau zit en het verdient om een belangrijk onderdeel te zijn van een Europees topproject.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team